Takk for at du bruker ‘Sagsbrukssagaen’. Dette spillet er utviklet av Megapop AS, i samarbeide med Rælingen kommune og Riksantikvaren.

Vi ønsker å informere deg om vår tilnærming til personvern og hvordan vi behandler dine data når du spiller spillet.

1. Innsamling av informasjon: Vi samler ikke inn noen personlig identifiserbar informasjon eller annen privat informasjon fra brukerne i dette spiller. Vi samler heller ikke aktivt inn spilldata, enhetsinformasjon eller lignende.

2. Bruk av informasjon: Siden vi ikke samler inn noen brukerdata, bruker vi heller ikke informasjonen til noe formål.

3. Deling av informasjon: Vi deler ikke brukerdataene med tredjeparter, ettersom vi ikke samler inn noen data.

4. Lagring og sikkerhet: Ettersom vi ikke samler inn brukerdata, oppbevarer vi heller ingen data. Dette betyr at ingen data blir lagret eller utsatt for sikkerhetsrisiko.

5. Brukerrettigheter: Ettersom vi ikke samler inn brukerdata, har du ingen spesifikke rettigheter knyttet til personvernet ditt i forbindelse med spillet.

6. Kontaktopplysninger: Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernet i ‘Sagbrukssagaen», kan du kontakte oss på hello@megapopgames.com . Om du trenger å kontakte Rælingen kommune eller Riksantikvaren må du gjøre dette utenom dette spillet.

Vennligst merk at denne forenklede personvernpolicyen kun gjelder for ‘Sagbrukssagaen’ og ikke for eventuelle lenker eller tredjepartsressurser som kan være tilgjengelige gjennom spillet.

_ _ _ _ _

Vi håper du trives med spillet! Om du har tips til forbedringer, eller ønsker å gi feedback om feil vennligst send oss en mail til hello@megapopgames.com. Bruk gjerne emnet ‘Sagbrussagaen’ i headliner.